Contact


 

Voor boekingen kunt u het formulier invullen, en er zal z.s.m contact met u worden opgenomen om te kijken naar uw wensen en mogelijke data. 

 

Contact

 

Fotostudio locatie: 

 

Waardsedijk Oost 10

3417 XJ Montfoort 

 

 

Maysa Nada

info@maysitaphotography.com

Telefoon: +316 44069379

 

telefonisch bereikbaar 

ma-za  09:00 - 17:00

 

Openingstijden studio:

 

Maandag:           10:00–13:00

Dinsdag:             09:00–17:00

Woensdag:          Gesloten

Donderdag:         10:00–17:00

Vrijdag:                10:00–17:00

Zaterdag:             10:00–17:00

Zondag:                Gesloten

 


Algemene voorwaarden

 

Door een fotoshoot te boeken bij Maysita Photography gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en kan er in geen enkel uitzonderlijk geval worden afgeweken. 

 

 

Auteurs en portretrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van Maysita Photography. Er zal ten alle tijde vooraf gevraagd worden of foto's gebruikt mogen worden voor publicatie op website/social media. U heeft ten alle tijde recht dit te weigeren en dat zal door Maysita Photography gerespecteerd worden. Indien foto's commericieel gepubliceerd (in tijdschriften e.d.) zullen worden wordt hier apart toestemming voor gevraagd. 

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken.

 

Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra de aanbetaling ontvangen is. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze binnen 5 dagen contact op met de fotografe. 

 

Betaling

De boeking van de fotoshoot is pas definitief als de aanbetaling van 50% ontvangen is. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindfactuur. De klant dient de factuur te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald worden. De klant dient de eindfactuur te betalen binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Er is geen mogelijkheid om het bedrag te pinnen. Het restbedrag kan ook op de dag van de shoot contant en gepast worden afgerekend.

 

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf de aanbetaling in rekening. Bij een annulering binnen 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot zal de aanbetaling niet terug betaald worden. Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Bij het verzetten van een cakesmash fotoshoot worden de taart en kosten voor de versieringen in rekening gebracht. Dit bedraagt 30 Euro. Indien Maysita photography de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte of andere vorm van onmacht zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Of mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Maysita Photography kosteloos een andere afspraak met u maken. Als Maysita Photography door een van deze annuleringen toch mogelijkheden biedt en u ervoor kiest de fotoshoot niet op een andere datum te hervatten dan wordt dit beschouwd als een annulering en ontvang u uw aanbetaling niet terug.

Voor bruiloften wordt er een 30% aanbetaling gevraagd om de datum daadwerkelijk te kunnen reserveren. De dienst is kosteloos te annuleren tot aan de laatste 72 uur voorafgaand de bruiloft. Bij een annulering in de laatste 72 uur is de aanbetaling niet terug te ontvangen.

 

Te laat

Indien u meer dan 30 minuten bent, is het mogelijk dan de fotoshoot niet door kan gaan i.v.m. de tijdsdruk die zal volgen door het te laat komen. Dit omdat er na de fotoshoot mogelijk een andere fotoshoot gepland staat. De fotoshoot kan worden verzet maar is een nieuwe aanbetaling noodzakelijk. Wilt u de fotoshoot niet op een ander moment hervatten, zal ook de eerste aanbetaling niet terug worden betaald.

 

Aansprakelijkheid

Maysita Photography is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma. Maysita Photography  is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd of niet besteld zijn bij de leverancier. Echter zal Maysuta Photography contact kunnen leggen met de leverancier om eventuele problemen op te lossen

 

Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen / minishoots / shootdagen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Maysita Photography en geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

 

Ontvangst bestanden en download mogelijkheden

De bewerkte bestanden worden toegestuurd via Wetransfer, de download mogelijkheid is 7 dagen. Echter als u ze niet op tijd heeft kunnen downloaden kunt u vragen nog eenmalig de foto´s opnieuw toegestuurd te krijgen. Het is uw verantwoordelijkheid de foto´s op de correcte manier op te slaan en is de fotografe niet aansprakelijk te stellen voor het verlies, na het versturen van de foto´s. Onbewerkte bestanden kunnen extra aangekocht worden. Hier ontvangt u een viercijferig pincode voor om de gehele online galerij te downloaden zonder watermerk. Deze galerij zal 2 weken na het kiezen van de favoriete foto´s beschikbaar blijven. Hierna zal het gedeactiveerd worden. Heeft u de online galerij niet op tijd gedownload na het ontvangen van de pincode, kunt u geen beroep doen op het terug krijgen van uw betaling voor de onbewerkte foto´s. 

 

Privacy en persoonsgegevens

Maysita Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, emailadres, etc. ) openbaar maken of doorgeven aan derden.